Saltar al contenido

AirPods Pro Vs Sony WF-1000XM4: Hitta rätt trådlösa hörlurar för dig

AirPods Pro Vs Sony WF-1000XM4

Det finns så många olika trådlösa hörlurar till salu idag att det ofta är mer förvirrande än vanligt. Det är därför viktigt att först fundera på vilka aspekter som är mest relevanta för dig, eftersom det är dessa som är de första sakerna att titta på när du jämför alternativ. Därefter kan du överväga andra ytliga frågor som kan hjälpa dig att få balansen att gå ihop. I den här recensionen analyserar och jämför vi två av de bästa modellerna på marknaden: AirPods Pro vs Sony WF-1000XM4. Vill du veta vilka för- och nackdelar de har? Läs vidare!

AirPods Pro Vs Sony WF-1000XM4: Styrkorna hos varje modell

Först och främst tar vi en kort titt på de mest anmärkningsvärda funktionerna hos varje trådlöst headset för att se vad de har att erbjuda som helhet:

1) AirPods Pro: utmärkt ljudkvalitet

Vi börjar med att titta på vad vi tycker är höjdpunkten med AirPods Pro, och det är att de är de enda från Apple som har aktiv brusreducering och transparensläge. Du kan alltså reglera hur mycket buller du vill ha utomhus eller isolera dig helt och hållet. De har också adaptiv utjämning, så att du kan anpassa ljudet efter dina öron.

Detta är dock inte den enda intressanta funktionen i dessa hörlurar. De har också de vanliga Apple-funktionerna, till exempel spatialt ljud med dynamisk huvudspårning eller den anpassade förstärkaren med högt dynamiskt omfång.

När det gäller designen har de tagit tillbaka silikonöronkuddarna, som du kan välja mellan tre olika storlekar. Och när det gäller batteriet är batteritiden med ANC tillgänglig lite kortare än för andra AirPods, och kan fungera i 4,5 timmar på en enda laddning.

Men om du lägger till den tid som finns tillgänglig tack vare fodralet, blir det 24 timmar. Och precis som med andra modeller kan du använda touchkontroller genom att trycka direkt på hörlurarna. Slutligen är det värt att notera att de kan synkroniseras med Siri, Apples virtuella assistent.

Apple AirPods Pro
 • Cancelación activa de ruido para sumergirte en lo que escuchas
 • Modo de sonido ambiente para no desconectar del mundo exterior
 • Almohadillas cónicas de silicona suave en tres tamaños para un ajuste a medida
 • Resistencia al sudor y al agua
 • Ecualización adaptativa que ajusta la música según la forma de tu oído

2) Sony WF-1000XM4: en av de högsta autonomierna

Vi fortsätter med Sonys hörlurar, som också är utrustade med möjlighet till aktiv brusreducering och ambient mode. Sony WF-1000XM4 är utrustad med Sonys mest avancerade processor, V1, som förbättrar den redan goda brusreducering som QN1 har. Den adaptiva ljudkontrollen gör det faktiskt möjligt att känna igen miljöer på ett smartare sätt.

En annan funktion som vi verkligen gillar är Speak-to-Chat-teknologin, som innebär att hörlurarna automatiskt pausar musiken om de upptäcker att du pratar, och lämnar endast det omgivande ljudet kvar så att du kan föra en konversation utan att ta av dem.

Den tredje aspekten att lyfta fram är den goda batteritiden på upp till 8 timmar med ANC aktiverat, vilket förlängs till 12 timmar om du stänger av det. Och om du måste ladda dem tar det bara 1,5 timmar.

Rent estetiskt ser de inte alls ut som AirPods Pro. Sony XF-1000XM4 har en bulbformad, men utan stjälk, med en något bredare öronkåpa än sin rival. Detta öronstycke är täckt av en silikonöronkudde som integrerar ett system för bullerreducering, även om det bara finns två storlekar att välja mellan.

49% RABATT
Sony WF-1000XM4 Auriculares inalámbricos, cancelación de ruido (hasta 24 horas de duración de la batería, Bluetooth, Alexa y Google Assistant, manos libres) Negro
 • Cancelación de ruido líder en la industria gracias a un procesador V1 HD integrado, una nueva y potente unidad de mando y unas innovadoras almohadillas con cancelación de ruido con un ajuste más estable.
 • Sonido de alta calidad y placer auditivo inalámbrico con DSEE Extreme y LDAC.
 • Con Speak-to-Chat, la música se detiene automáticamente cuando hablas, el sensor de proximidad proporciona una reproducción adaptativa y dos acelerómetros detectan si los auriculares están encendidos o apagados.
 • Entretenimiento sin interrupciones gracias a las llamadas manos libres sin complicaciones. Los auriculares WF-1000XM4 proporcionan una transmisión de voz más clara, para que pueda entender claramente a su interlocutor incluso en entornos ruidosos.
 • La batería de iones de litio integrada garantiza hasta 24 horas de música (con cancelación de ruido) con una sola carga. Con la función de carga rápida, puedes escuchar música durante otros 60 minutos después de solo 5 minutos de carga.

AirPods Pro vs Sony WF-1000XM4: Var vinner AirPods Pro?

Vi tar en titt på de funktioner där Apple är bättre än Sony:

 • Högre komfort, främst tack vare headsetets smalare storlek, som passar bättre för olika typer av öronproppar. Dessutom ger hörlurarnas stjälk mer stabilitet i greppet.
 • Ljudteknik: Fördelen är liten, men Apple har utrustat sina AirPods Pro med en rad tekniker och funktioner som gör att de låter klarare än sin rival.
 • Rumsligt ljud: Både AirPods Pro och Sony WF-1000XM4 har rumsligt ljud, men ljudkvaliteten och dynamiken är bättre på AirPods Pro.

AirPods Pro vs Sony WF-1000XM4: Vilka funktioner är bättre i Sony WF-1000XM4?

Vi gör samma sak med Sony-hörlurarna, som utmärker sig i följande kriterier:

 • Bullerdämpande kudde för att dämpa ljud som kan vara störande, t.ex. vind eller buller.
 • Batteritid: 40 % längre uppspelningstid med ANC-funktionen aktiv i båda fallen.
 • Anslutningsmöjligheter med andra enheter, eftersom den är mer mångsidig med både iOS- och Android-enheter.

AirPods Pro Vs Sony WF-1000XM4_4
AirPods Pro Vs Sony WF-1000XM4: teknisk jämförelse

Det är inte bara skillnader, det finns också vissa likheter mellan de två modellerna. Dessa är följande:

 • Active Noise Cancellation är en funktion som båda hörlurarna har gemensamt och som gör att du kan isolera dig från ljud utifrån. Du kan dock också byta till transparent eller ambient läge om du vill behålla ett visst bakgrundsbrus.
 • IPX4-resistens, vilket innebär att båda klarar stänk eller droppar av svett och vatten.
 • Snabbladdning, ett alternativ där båda hörlurarna kan laddas på 5 minuter för en timmes batteritid.

AirPods Pro vs Sony WF-1000XM4: de bästa trådlösa hörlurarna är…

Beslutet beror på dina preferenser och din estetiska smak. Vi antar att båda hörlurarna presterar utmärkt när det gäller ljudkvalitet. Båda har till exempel ANC aktiv brusreducering och transparensläge. Men i det här avseendet är Apple kanske ett steg bättre tack vare bättre spatialt ljud, som ger en mer uppslukande känsla.

Detsamma gäller inte för batteritiden, där Sony är den klara vinnaren. I det här avseendet är vi faktiskt förvånade över den korta batteritiden hos AirPods Pro, även om det är sant att Apple inte är känt för batteritiden hos alla sina AirPods.

Och om vi tittar på design- och komfortfrågorna kommer subjektiva uppfattningar in i bilden. Vi anser att formen på AirPods Pro är bekvämare än Sony AirPods, eftersom de är något smalare och har en stjälk som stabiliserar greppet på örat. Men som sagt, det beror mycket på din smak.

Priset, som vanligtvis är en avgörande faktor, är inte avgörande i det här fallet, eftersom den ekonomiska skillnaden inte är så stor. Å andra sidan visar detta att vi har att göra med två trådlösa hörlurar med mycket liknande funktioner, så oavsett vilken modell du väljer kommer du att få rätt.AirPods Pro Vs Sony WF-1000XM4_2

Topp 5: de mest framgångsrika trådlösa hörlurarna

En av de största plattformarna för försäljning och distribution av elektroniska produkter är Amazon. Därför är det värt att veta vilka de bäst säljande modellerna av varje märke är på denna marknadsplats, liksom andra användares åsikter:

AirPods

20% RABATT
Apple AirPods con Estuche de Carga con Cable (2.ª generación)
 • Ajuste universal para una gran comodidad todo el día
 • Activación y conexión automáticas
 • Configuración sencilla con todos tus dispositivos Apple
 • Acceso rápido a Siri con solo decir «Oye Siri»
 • Cambio fácil de un dispositivo a otro
14% RABATT
Apple AirPods Pro (2.ª generación) con Estuche de Carga MagSafe (USB‑C) ​​​​​​​
 • El chip H2 diseñado por Apple es el secreto mejor guardado de los AirPods Pro y el responsable de que la calidad de audio sea sublime. Con una cancelación de ruido más inteligente, un sonido tridimensional superior y mayor autonomía, este chip mejora los AirPods Pro en todos los sentidos.
 • El transductor y el amplificador de baja distorsión diseñados a medida ofrecen agudos brillantes, graves profundos y una definición espectacular. Escucharás cada sonido con una precisión inaudita.
 • El audio adaptativo combina de manera dinámica el modo de sonido ambiente y la cancelación activa de ruido para ofrecer la mejor calidad en cualquier entorno.
 • Con hasta el doble de cancelación activa de ruido que los AirPods Pro de la generación anterior, podrás aislarte del mundo cuando vayas en transporte público o necesites concentrarte.
 • El modo de sonido ambiente te devuelve al mundo real para que puedas enterarte de lo que pasa a tu alrededor.
12% RABATT
Apple AirPods (3.ª generación) con Estuche de Carga Lightning (2021)
 • El Audio espacial personalizado con seguimiento dinámico de la cabeza te pone en el centro de lo que escuchas.
 • Talla única
 • Sensor de presión para controlar la reproducción de contenidos y contestar o colgar llamadas.
 • Los AirPods y el estuche de carga son resistentes al sudor y al agua.
 • Estuche de carga Lightning o estuche de carga MagSafe.
10% RABATT
Apple AirPods (3.ª generación) con Estuche de Carga MagSafe (2021)
 • Audio espacial con seguimiento dinámico de la cabeza que te mete de lleno en lo que escuchas
 • Ecualización adaptativa que ajusta automáticamente la música a tus oídos
 • Nuevo diseño con ajuste anatómico
 • Sensor de presión para controlar con facilidad la música, responder o colgar llamadas y mucho más
 • Resistencia al agua y al sudor
50% RABATT
Auriculares Inalámbricos,Auriculares Bluetooth 5.3 con HD Micrófono HiFi Estéreo Pantalla LED,Reducción de Ruido Auriculares,13 mm Controlador dinámico,IP7 Impermeable 36H Cascos Inalambricos Blanco
 • HiFi Sonido Estéreo y ENC Cancelación de Ruido: Auriculares inalambricos Bluetooth utilizan una unidad de altavoz profesional de 13mm que ofrece un sonido verdaderamente natural y auténtico y un potente rendimiento de graves. In-Ear Auriculares con 4 micrófonos, La tecnología de ENC Reducción de Ruido se utiliza para garantizar se reduce el ruido del entorno y llamadas más claras, ofreciéndole una alta calidad de estéreo de alta fidelidad superior.
 • 36 Horas de Reproducción y Pantalla LED de Potencia: Los auriculares inalámbricos deportivos brindan hasta 6-8 horas de uso con una sola carga, más un total de 36 horas de uso con el estuche de carga. El auricular bluetooth inalámbrico tiene una función de visualización de energía LED, lo que facilita la verificación de la potencia del auricular y el estuche de carga. La carga rápida USB-C incluida facilitará sus actividades diarias como viajar y trabajar.
 • Bluetooth 5.3 y Amplia Compatibilidad: Auriculares inalambricos están equipados con los chips Bluetooth 5.3 de nueva generación, la velocidad de transferencia de datos es hasta 2 veces más rápida que la generación anterior, la conexión es más rápida y estable. No hay desconexiones más frecuentes. Los cascos inalambricos deportivos funcionan perfectamente con la mayoría de los dispositivos habilitados para Bluetooth, como teléfonos inteligentes, tabletas, Windows PC, iOS o Android.
 • Diseño Ergonomico y IP7 Impermeable: Auriculares running adopta un diseño ergonómico, proporciona diferentes tamaños de alta tapones para los oídos de silicona de calidad (S / M / L), audifonos inalámbrico Bluetooth solo pesa 4 g, puede proporcionar un ajuste cómodo y firme al contorno de su oreja. La carcasa sellada y el nano-revestimiento interno pueden eliminar fácilmente el sudor y la lluvia, lo que hace que los auricula inalambricos sean muy adecuados para deportes al aire libre.
 • Emparejamiento Rápido y Control Táctil: Después de la primera combinación entre A90 Pro y tu dispositivo ya no tendrás que volver a conectarlos nuevamente, los auriculares in ear reconocerán automáticamente su dispositivo. Los auriculares deportivos utilizan un chip táctil de alta precisión para ofrecerle un control táctil, puede contestar llamadas, colgar, reproducir / pausar música, ajustar el volumen y activar siri etc, con solo un toque de sus cascos inalambricos bluetooth.

Sony

No products found.