Saltar al contenido

De 5 bästa billiga Samsung-mobilerna 2022 – Jämförelse och köpguide

billiga samsung-mobiler

Det råder ingen tvekan om att Samsung är ett av de mest betrodda märkena inom elektronik, särskilt när det gäller mobiltelefoner. Egenskaper som kvalitet, teknisk innovation, komfort och design förknippas ofta med Samsung-mobiler, som finns i olika prisklasser. I den här jämförelsen har vi valt ut 5 billiga Samsung-mobiler med ett mycket intressant pris-kvalitetsförhållande om du inte vill göra en alltför stor ekonomisk investering.

Topp 5: de bästa billiga Samsung-mobilerna

Innan vi börjar är det värt att notera att alla modeller som vi har valt tillhör Samsung-märket, så det kan finnas flera likheter mellan dem. Därför kommer vi att fokusera på en detaljerad beskrivning av varje produkt för att ge dig så mycket information som möjligt för att hjälpa dig att fatta ett objektivt beslut:

1) Samsung Galaxy A51 – Fyra kompletterande kameror och en mycket ungdomlig design

Det första man bör notera om den här modellen är att du kan välja 5G-versionen, även om priset ökar avsevärt. Detta är en 6,5-tums super AMOLED-smartphone med en avancerad Octa-core-processor, 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme, vilket räcker för den vanliga användaren. Om du behöver mer utrymme kan du välja ett 512 GB microSD-kort.

Men höjdpunkten för den här Samsung-smarttelefonen är dess fyrkamerasystem. Huvudkameran är 48 MP och är idealisk för att ta mycket skarpa bilder. Den har också två 5 MP-kameror: en speciell makrokamera för närbilder och en djupseende kamera. Slutligen finns det en 12 MP ultravidvinkelkamera med 123°-bildvinkel.

Bland höjdpunkterna i Samsung Galaxy A51 finns en biometrisk fingeravtrycksigenkänningsfunktion, Game Booster-funktionen, med vilken du kan optimera smarttelefonens prestanda efter dina användningsmönster, ett 4 000 mAh-batteri och en mer rundad design med gladare färger, med ett urval av vitt, svart eller blått.

2) Samsung Galaxy A30S – tre kameror och Infinity-V Super AMOLED-skärm

Vi hittade vissa likheter mellan den här modellen och den vi tidigare har granskat, till exempel Octa-core-processorn med 4 GB RAM, även om den i det här fallet har 64 GB lagringsutrymme, som också kan utökas med hjälp av ett microSD-kort. Den här modellen har dock en något mindre skärmstorlek på 6,4 tum. Dessutom är skärmen Infinity-V Super AMOLED i HD.

Medan den tidigare modellen hade fyra kameror har den här modellen tre: en huvudkamera på 25 MP, en 8 MP ultravidvinkelkamera med 123° vy och en 5 MP djupkamera. Precis som Galaxy A51 har den här modellen också en autentiseringsmetod med fingeravtryckssensor.

När det gäller batteriet har den ett 4 000 mAh-batteri med 15 W snabbladdningsalternativ. Det är värt att notera att batterioptimering är möjlig tack vare Game Booster-funktionen, med vilken smarttelefonen analyserar din användning och ditt navigeringsmönster för att på ett intelligent sätt hantera batteritiden.

3) Samsung Galaxy A41 – Ergonomisk och lätt design med fyra tillgängliga färger

Den tredje huvudpersonen i vår recension finns i fyra färger: svart, blått, vitt och Prism Crush. Det är värt att notera att skärmen är något mindre än de två smartphones i samma kategori som vi har granskat. Samsung Galaxy A41 har en 6,1-tums Full HD Infinity-U Super AMOLED-skärm. Processorn har en Octa-core-processor med 4 GB RAM-minne och ett internminne på 64 GB. Precis som sina syskon kan den här smarttelefonen också ha ett microSD-kort för att utöka lagringskapaciteten.

Om vi tittar på kameran hittar vi ett trippelsystem: en huvudkamera på 48 MP, en ultravidvinkelkamera på 8 MP och en djupkamera på 5 MP. Batteriet är också mindre, 3 500 mAh, även om det är mer än tillräckligt för regelbunden användning, och det finns också 15 kW snabbladdning.

Den här smarttelefonen har också en fingeravtryckssensor, även om den inte fungerar lika bra som på de tidigare granskade modellerna. Å andra sidan är Samsung Galaxy A41 mycket ergonomisk i sin utformning. Den är inte djupare än 8 mm och har en lätt krökning på baksidan, vilket gör den bekvämare att hålla i handen.

4) Samsung Galaxy M51 – Smartphonen med längst batteritid

Vi lämnar A-serien för att fokusera på M-serien, där vi också hittar modeller med ett mycket bra pris-prestandaförhållande. Detta är fallet med Samsung Galaxy M51, en smartphone med en 6,7-tums Full HD-skärm, den största i urvalet hittills. Upplösningen är 2340 x 1080 pixlar. Processorn är en Qualcomm Snapdragon 730, vilket gör det möjligt att öka lagringskapaciteten. Den har 6 GB RAM-minne och upp till 128 GB intern lagring. Om du behöver mer utrymme stöder smarttelefonen ett microSD-kort på 512 GB.

En annan viktig skillnad jämfört med A-serien är batteriet. I det här fallet hittar vi ett litiumbatteri på 7 000 mAh, med möjlighet till 25 W snabbladdning. Som du kan se är prestandan mycket bättre än tidigare modeller, vilket gör den till en av de smartphones med längst batteritid. Den kan dock inte laddas trådlöst.

När det gäller kameror är Galaxy Samsung M51 utrustad med fyra kameror. Först och främst huvudkameran på 64 MP, som kompletteras av en 12 MP-vidvinkelkamera, en 5 MP-djupkamera och en 5 MP-makrokamera. Enligt användarrecensioner är kvaliteten på makrokameran inte lika bra som de andra tre. Slutligen är det värt att notera att den här modellen har stöd för NFC, en funktion som inte alltid är tillgänglig på One UI Core-smartphones.

5) Samsung Galaxy M21 – ansiktsigenkänning och bra batteritid

Den andra smarttelefonen i M-serien i den här jämförelsen är en av de smarttelefoner som ger mest valuta för pengarna, eftersom den ligger mellan Galaxy M51 och modellerna i A-serien när det gäller funktioner, och priset är lägre än för sin storebror. Skärmen är en Infinity-U, 6,4″ Super AMOLED Full HD-skärm, en storlek som inte alls är dålig och som är mycket praktisk och behändigt. När det gäller processorn hittar vi en Exynos 9611 Octa-core, som ger en lagring av 4 GB RAM och 64 GB internminne. Den stöder också tillägg av ett 512 GB microSD-kort.

Istället för fyra kameror har Samsung Galaxy M21 tre: en huvudkamera på 48 MP, en ultravidvinkelkamera på 8 MP och en djupkamera på 5 MP. Vi vill också lyfta fram den dubbla biometriska autentiseringsmekanismen: förutom fingeravtryckssensorn kan den också hantera ansiktsigenkänning.

Batteriet når visserligen inte upp till M51:s 7000 mAh, men har 6000 mAh och 15 kW snabbladdning, vilket är bättre än modellerna i A-serien. Smartphonen har också stöd för NFC och Bluetooth 5.0. Slutligen, enligt användarrecensionerna kan Galaxy M21:s ljudsystem förbättras.

Rekommendationer för att välja rätt billig Samsung-mobiltelefon

billiga Samsung-mobiler
Topp 5 billiga samsung-mobiler

Som du kan se erbjuder Samsung Galaxy A- och M-serierna smartphones med bra prestanda till ett billigare pris. Men de har naturligtvis vissa brister som de mer avancerade modellerna har, även om de inte påverkar smarttelefonens strukturella prestanda. Här är några tips som hjälper dig att veta vad du ska tänka på när du jämför olika billiga Samsung-mobiler:

Värde för pengarna

En av de främsta styrkorna med Samsung Galaxy A- och M-serierna är att de ger bra valuta för pengarna. De är instegsmodeller men har mer funktionalitet och fler egenskaper för priset, vilket gör dem till bra alternativ för dem som inte vill spendera mycket pengar.

Batteri

I det här sammanhanget vill vi särskilt lyfta fram prestandan hos M-serien, vars batteri är ett av de mest långvariga i budgetsegmentet. Dessutom har alla smartphones i det här sortimentet möjlighet till snabbladdning, även om den inte är trådlös.

Design

Om du letar efter en smartphone med mycket avancerad design finns det andra serier, till exempel S-serien, där du hittar mer innovativa modeller. De billiga Samsung-mobilerna utmärker sig dock för sin enkelhet, användarvänlighet och rundade linjer, vilket ger dem ett mer ungdomligt utseende.

Ett pålitligt varumärke med garantier

En annan fördel med att köpa dessa mobiler är att de kommer från Samsung, ett företag som erbjuder bra garantier på sina telefoner och har kvalitetsmaterial, som tar hand om varje serie för att erbjuda det bästa till varje typ av kund.

Vilka är de mest sålda billiga Samsung-mobilerna på Amazon i dag?

Vi visar dig de mest sålda billiga Samsung-mobilerna på Amazon så att du kan se vad som just nu är till salu och hitta en som passar dig. Vad tror du är den mest sålda Samsung-smarttelefonen i mellanklassen? Ta reda på det.

38% RABATT
Samsung Galaxy A53 5G (128 GB) Negro - Teléfono Móvil con Pantalla de 6,5'', Smartphone Android de 6 GB de RAM, Memoria Interna Ampliable, Batería de 5000 mAh y Carga Super Rápida (Versión ES)
 • Sorpréndete con los colores más vivos gracias a la pantalla FHD+ Super AMOLED. Con la amplia pantalla Infinity-O de 6,5 pulgadas, disfruta de una visibilidad ideal al aire libre y reduce la luz azul con la función Eye Comfort Shield.
 • La cámara multiobjetivo del Galaxy A53 5G llevará tus fotos a otro nivel. Saca fotos más nítidas con la cámara OIS de 64 MP, amplía el ángulo de visión con la cámara ultra gran angular, personaliza el enfoque con la cámara de profundidad y resalta los detalles con la cámara macro.
 • Es hora de empezar a trabajar. Equipado con un procesador Octa-Core de 5 nm, tu móvil Galaxy está diseñado para gestionar varias tareas importantes a la vez. RAM Plus lee tus patrones de uso y proporciona RAM virtual extra para una mejora adicional.
 • Batería de 5000 mAh (típica) para mayor tiempo de transmisión, uso compartido, juegos, etc. Reactiva rápidamente tu Galaxy con una carga súper rápida de hasta 25 W con ahorro de energía adaptativo para mejorar el rendimiento general de la batería.
 • Con clasificación IP67 de resistencia al agua y al polvo, el Galaxy A53 5G es sumergible hasta 1 m en agua dulce durante 30 minutos máximo. Con protección adicional de Gorilla Glass 5, el dispositivo es más resistente y menos propenso a los arañazos.
16% RABATT
Samsung Galaxy M13 (64 GB) Verde – Teléfono Móvil libre Android, Smartphone con 4GB de RAM [Versión española]
 • Más espacio para jugar. La pantalla Infinity-V de 6,6 pulgadas del smartphone y la tecnología FHD+ hacen que tu contenido se muestre nítido y claro, sin importar la cantidad de luz del entorno.
 • Haz más, hazlo ahora, hazlo mejor. El teléfono móvil Galaxy M13 combina la potencia de procesamiento Octa-Core con 4 GB de RAM, para una rapidez inmediata en aquello que te guste hacer.
 • Fotografía momentos memorables con detalles claros gracias a la cámara principal de 50 MP. Amplía el ángulo de visión con la lente ultra gran angular o acércate a los detalles con la lente macro.
 • El diseño exclusivo del móvil Galaxy M13 viene con bordes suaves y redondeados, y un marco central simple que alberga un estilo de cámara minimalista, disponible en una gama de colores para que puedas elegir cuál combina mejor con tu estilo diario.
 • Con 64/128 GB de almacenamiento interno para tus fotos y vídeos, ampliable con una tarjeta microSD hasta 1 TB, así tendrás mucho espacio para almacenar tus momentos más preciados.
Cargador con Cable de Carga Rápida USB Tipo C Compatible con Samsung Galaxy S8 S8+ S9 Plus S9+ S10 S10 Plus S10e A50 A40 A30 A20 A42 5G, Cargador Rápido Original de Repuesto para Teléfonos Móviles
 • CARGA RÁPIDA: Con la tecnología Adaptive Fast Charging para dispositivos compatibles con Samsung AFC, la batería de su Galaxy S8 se puede cargar desde cero hasta el 50% en unos 30 minutos-75% más rápido que un cargador estándar.
 • DISPOSITIVOS COMPATIBLES: Adaptive Fast Charging (AFC) Compatible con Samsung galaxy S10 S10 Plus S9 / S9+ / S8 / S8+ / A3 A5 A7 2017 / note 8 / note 9, LG G6, V20, V30, Google Pixel 2 y otros dispositivos equipados con tecnología Qualcomm Quick Charge 2.0 (QC 2.0) también proporcionan carga estándar para smartphones o tablets no compatibles con carga rápida (hasta 5V/2A).
 • GARANTÍA DE SEGURIDAD: Pasó la certificación IEC 62368-1, múltiples protecciones incorporadas protegen completamente contra sobrecorriente, sobrecarga y sobrecalentamiento para una carga rápida segura.(Nota: Este es un cargador rápido ordinario con una potencia máxima de 15W).
 • COMPACTO Y PORTÁTIL: Este cargador rápido es compacto y ligero y con una entrada de voltaje internacional de 100-240V ideal para viajar, perfecto para viajar a cualquier parte del mundo.
 • SET DE CARGADOR USB TIPO-C: El combo incluye cargador USB X 1 & cable de carga USB a Tipo CX 1 (5,0ft/1,5m), el cable de carga le permite cargar y sincronizar su dispositivo USB Tipo-C.
13% RABATT
LeYi Funda para Samsung Galaxy A14 4G/5G/A 14 con [2-Unidades] Cristal Templado, Carcasa Armor Silicona Soft Skin TPU Case Antigolpes Cover para Movil A14 4G/5G/A 14, Transparente
 • 🏆 Ajuste Perfecto: con un corte preciso, esta funda transparente Samsung Galaxy A14 4G/5G puede combinar perfectamente con su teléfono. ⭐Admite carga inalámbrica
 • 👑 Función a Prueba de Golpes: Esta funda para teléfono ha pasado 6.6 pies de altura en la prueba de caída. Las esquinas también están acolchadas con goma reforzada. Los bordes de la pantalla se elevan 1 mm y el borde de la cámara se eleva 1.5 mm para evitar rayar el teléfono. El cuerpo completo de 360 ° protege su teléfono de manera efectiva.
 • ❤ Materia Prima de Alta Calidad: Utiliza la materia prima de TPU de alta calidad. El material ambiental superior evita burbujas y manchas. Su función flexible es útil para instalar y desmontar convenientemente.
 • ✨ Fácil de Limpiar: Este case tiene un revestimiento oleofóbico para disminuir la huella digital y es fácil de limpiar el polvo y las manchas.
 • 👍 Satisfacción Garantizada: Si tiene alguna pregunta sugerencia, comuníquese con nosotros oportunamente.Responderemos a su correo electrónico dentro de las 24 horas. Haremos nuestro mejor esfuerzo para proporcionar el mejor servicio.
Pnakqil 2 Piezas Funda para Samsung Galaxy A52 5G 6.5",Carcasa Silicona Protección con Cámara Suave Smile Face Cover Moda Cute Fundas Arañazos TPU Ultrafina Regalo Proteger Caso para Samsung A52 5G
 • ♥【Compatibilidad】Este estuche solo es compatible con Samsung Galaxy A52 5G 6.5", el tamaño de su teléfono debe ser de 【6.5 pulgadas】. Verifique cuidadosamente antes de comprar.
 • ♥【Apariencia exquisita】También hay un patrón en el costado, el patrón de dibujo simple y elegante y el diseño único hacen que su teléfono sea único.
 • ♥【Sedoso】La superficie de la funda está hecha de silicona suave, que es muy cómoda de sostener.
 • ♥【Recortes precisos】 El botón de encendido, el botón de volumen, la cámara, el puerto de carga y otros botones y controles son fáciles de usar y totalmente compatibles con su teléfono.
 • ♥【Servicio confiable】Si tiene alguna pregunta, no dude en enviarnos un correo electrónico. Nos pondremos en contacto con usted dentro de las 48 horas.
SAMSUNG Galaxy S24 Ultra y Cargador 45W, Teléfono Móvil con IA, Smartphone Android, 12 GB RAM, 512 GB Almacenamiento, Cámara 200MP, S Pen, Batería Larga Duración, Negro Titanium (Versión Española)
 • Hazlo todo desde tu smartphone con Inteligencia Artificial: Galaxy S24 Ultra permite editar tus fotos sin esfuerzo, Traducción en tiempo real durante una llamada, Resumen de tus notas de forma clara
 • Blindado con titanio: Durabilidad y resistencia a arañazos, al agua y al polvo con Corning Gorilla Armor, Galaxy S24 Ultra está preparado para la aventura, Escribe, pulsa y navega en la pantalla plana con el S Pen incorporado
 • Detalles en 200MP a la altura de la realidad: El mayor número de megapíxeles en un móvil, Procesamiento de IA, El motor ProVisual mejorado reconoce objetos y reduce el ruido, Amplía la acción incluso de noche con píxeles 1,6x mayores y Tele OIS ampliado
 • Experiencia de juego móvil hiperrealista: Procesamiento más rápido, Sistema de refrigeración mejorado versus S23 Ultra para una experiencia gráfica más fluida, Eficiencia energética mejorada junto con una batería de gran capacidad para jugar todo el día
 • La pantalla adaptativa más brillante: Galaxy S24 Ultra con pantalla de 2.600 nit, Vision Booster mejorado que aumenta contraste y color para una experiencia de visionado óptima, Reflejos reducidos y claridad visual mejorada con Corning Gorilla Armor
Cargador de Carga Rápida para el Teléfono de Samsung, Adaptive Fast Charger USB Charger Plug con USB Tipo C Cable de Carga Compatible con Galaxy S10, S9, S8 Plus, A51, A52, A53, A40, A33, A14, A13 5G
 • Adaptive Fast Charging Type C Charging Cable: El cargador rápido adaptativo carga la batería hasta un 50% en 30 minutos, un 75% más rápido que los cargadores estándar. Tipo C cable de carga rápida para Samsung cargador de carga rápida.
 • Amplia Compatibilidad: Compatible con Samsung Galaxy S23/S23+/S22/S22+/S21+ / S21 Ultra 5G / S20 FE 5G / S20+ 5G / S20 Ultra 5G, S10/ S10 Plus / S9 / S9+ / S8 / S8+ / Note 8 / Note 9 / Note 10 / Note 20 5G/ Z Filp3 / A13 / A12 / A03s , LG G5 G6 G7 V20 V30, Motorola series, Google Pixel series ThinQ Plus y otros dispositivos.
 • Carga rápida y SYNC: El kit de carga rápida de pared carga teléfonos y tabletas con puertos USB Tipo-C a la máxima velocidad. Proporciona una transmisión SuperSpeed de 480 Mbps para cargar y sincronizar smartphones, tablets y altavoces Bluetooth.
 • Seguro y fiable:Mejor certificación IEC 62368-1, El diseño de circuito inteligente protege contra cortocircuitos, sobrecalentamiento, sobrecorriente y sobrecarga. La carga se detiene cuando la batería está llena.
 • Contenido del paquete: 1 x cargador USB, 1 x cable de carga USB tipo C de 150 cm. 24 horas de servicio en línea. Póngase en contacto con nosotros si tiene algún problema de calidad.
15% RABATT
Lamicall Soporte Movil Bicicleta, Soporte Teléfono Moto - Rotación 360° Soporte Manillar para iPhone 15 Pro MAX, 14/13/12/11 Pro MAX Mini XS XR 8 7 Samsung S10 S9 S8, Huawei, 4.7-6.8" Smartphones
 • 【Seguro y Estable】Monte el teléfono en el soporte movil bicicleta con una mano,luego suéltelo y el teléfono se sujetará automáticamente.El diseño de bloqueo de seguridad del soporte movil moto puede fijar firmemente el teléfono y evitar que se caiga mientras se conduce incluso en carreteras con baches.Haga que su teléfono sea más cómodo y seguro durante el viaje.
 • 【Fácil de Instalación】Lamicall soporte teléfono motocicleta es fácil de instalar sin ninguna herramienta.Este soporte movil bicicleta montaña se adapta a manillares de 15-30 mm de diámetro.Se incluyen cuatro almohadillas de silicona y puede agregar o quitar las almohadillas de silicona de acuerdo con el diámetro del manillar.
 • 【Diseño Anti-Vibración】La superficie de contacto de silicona de soporte moto movil evita que su teléfono se raye.También puede reducir las vibraciones de soporte movil bicicleta universal para asegurarse de que disfrutará al máximo de su viaje.
 • 【Rotación 360°】La cabeza de bola del soporte iphone bicicleta montaña se puede girar libremente en 360°,puede ajustar el ángulo del soporte teléfono bici de acuerdo con sus propias necesidades durante el viaje; además,hay espacio en el medio de ambos extremos del soporte movil moto universal,lo que es conveniente para que conecte auriculares o cables de carga durante el uso.
 • 【Amplia compatibilidad】El soporte móvil bicicleta universal es compatible con dispositivos GPS de 4.7-6.8 pulgadas,como iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max, 13,13 pro,13 pro max,12 Mini,12 Pro Max,11 Pro,Pro Max Xs X XR 8 7 7s 6s 6 Plus,Samsung Galaxy S10 + S10 S9 + S9 S8 S8 + S7 S6,Nota 9 8 7 6,Huawei P30 Pro 10 Pro P20 P10,LG,HTC,Sony,Nokia,Nexus,otro smartphone.Nota:asegúrese de que el grosor de su dispositivo sea inferior a 15 mm.
SAMSUNG Galaxy A14 Dual LTE (A145) 128GB 4GB RAM Black
 • Producto original de marca.
 • Dos años de garantía ante defectos de fábrica.
29% RABATT
Samsung Galaxy A33 5G (128 GB) Negro - Smartphone Android de 6 GB RAM, Teléfono Móvil Libre con Carga rápida, Batería de 5000 mAh y pantalla de 6,4'' (Versión ES)
 • Samsung Galaxy A33 5G 128 GB Negro - Smartphone Android con 6 GB de RAM, Móvil Libre con Carga Rápida, Batería de 5000 mAh y Pantalla de 6,4'' Versión ES
 • Tipo de producto: TELÉFONO CELULAR
 • Marca: SAMSUNG

Slutsats: den bästa billiga Samsung-mobilen är den du väljer

I den här jämförelsen har vi föreslagit fem modeller som tillhör Samsungs A- och M-serie, som i sin tur är de billigaste. Som du kan se är funktionerna likartade, även om det finns vissa skillnader när det gäller skärmstorlek, processor, antal kameror och batteritid.

Tänk därför noga igenom vilka aspekter som är prioriterade för dig. Denna rangordning hjälper dig att prioritera och välja på ett mer objektivt och rationellt sätt. Om du till exempel letar efter en billig mobiltelefon, men för dig är det viktigt att den har en lång batteritid, rekommenderar vi att du väljer en av M-serien. Å andra sidan, om du föredrar en superbillig smartphone och priset är det viktigaste, då är A-serien bättre lämpad för dina behov.

Om det är en sak som Samsung har att tacka för är det att de har ett brett utbud av modeller som passar alla smaker och behov. Så den bästa billiga Samsung-telefonen är den du väljer.