Saltar al contenido

De 5 bästa billiga Samsung-mobilerna 2022 – Jämförelse och köpguide

billiga samsung-mobiler

Det råder ingen tvekan om att Samsung är ett av de mest betrodda märkena inom elektronik, särskilt när det gäller mobiltelefoner. Egenskaper som kvalitet, teknisk innovation, komfort och design förknippas ofta med Samsung-mobiler, som finns i olika prisklasser. I den här jämförelsen har vi valt ut 5 billiga Samsung-mobiler med ett mycket intressant pris-kvalitetsförhållande om du inte vill göra en alltför stor ekonomisk investering.

Topp 5: de bästa billiga Samsung-mobilerna

Innan vi börjar är det värt att notera att alla modeller som vi har valt tillhör Samsung-märket, så det kan finnas flera likheter mellan dem. Därför kommer vi att fokusera på en detaljerad beskrivning av varje produkt för att ge dig så mycket information som möjligt för att hjälpa dig att fatta ett objektivt beslut:

1) Samsung Galaxy A51 – Fyra kompletterande kameror och en mycket ungdomlig design

Det första man bör notera om den här modellen är att du kan välja 5G-versionen, även om priset ökar avsevärt. Detta är en 6,5-tums super AMOLED-smartphone med en avancerad Octa-core-processor, 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme, vilket räcker för den vanliga användaren. Om du behöver mer utrymme kan du välja ett 512 GB microSD-kort.

Men höjdpunkten för den här Samsung-smarttelefonen är dess fyrkamerasystem. Huvudkameran är 48 MP och är idealisk för att ta mycket skarpa bilder. Den har också två 5 MP-kameror: en speciell makrokamera för närbilder och en djupseende kamera. Slutligen finns det en 12 MP ultravidvinkelkamera med 123°-bildvinkel.

Bland höjdpunkterna i Samsung Galaxy A51 finns en biometrisk fingeravtrycksigenkänningsfunktion, Game Booster-funktionen, med vilken du kan optimera smarttelefonens prestanda efter dina användningsmönster, ett 4 000 mAh-batteri och en mer rundad design med gladare färger, med ett urval av vitt, svart eller blått.

2) Samsung Galaxy A30S – tre kameror och Infinity-V Super AMOLED-skärm

Vi hittade vissa likheter mellan den här modellen och den vi tidigare har granskat, till exempel Octa-core-processorn med 4 GB RAM, även om den i det här fallet har 64 GB lagringsutrymme, som också kan utökas med hjälp av ett microSD-kort. Den här modellen har dock en något mindre skärmstorlek på 6,4 tum. Dessutom är skärmen Infinity-V Super AMOLED i HD.

Medan den tidigare modellen hade fyra kameror har den här modellen tre: en huvudkamera på 25 MP, en 8 MP ultravidvinkelkamera med 123° vy och en 5 MP djupkamera. Precis som Galaxy A51 har den här modellen också en autentiseringsmetod med fingeravtryckssensor.

När det gäller batteriet har den ett 4 000 mAh-batteri med 15 W snabbladdningsalternativ. Det är värt att notera att batterioptimering är möjlig tack vare Game Booster-funktionen, med vilken smarttelefonen analyserar din användning och ditt navigeringsmönster för att på ett intelligent sätt hantera batteritiden.

3) Samsung Galaxy A41 – Ergonomisk och lätt design med fyra tillgängliga färger

Den tredje huvudpersonen i vår recension finns i fyra färger: svart, blått, vitt och Prism Crush. Det är värt att notera att skärmen är något mindre än de två smartphones i samma kategori som vi har granskat. Samsung Galaxy A41 har en 6,1-tums Full HD Infinity-U Super AMOLED-skärm. Processorn har en Octa-core-processor med 4 GB RAM-minne och ett internminne på 64 GB. Precis som sina syskon kan den här smarttelefonen också ha ett microSD-kort för att utöka lagringskapaciteten.

Om vi tittar på kameran hittar vi ett trippelsystem: en huvudkamera på 48 MP, en ultravidvinkelkamera på 8 MP och en djupkamera på 5 MP. Batteriet är också mindre, 3 500 mAh, även om det är mer än tillräckligt för regelbunden användning, och det finns också 15 kW snabbladdning.

Den här smarttelefonen har också en fingeravtryckssensor, även om den inte fungerar lika bra som på de tidigare granskade modellerna. Å andra sidan är Samsung Galaxy A41 mycket ergonomisk i sin utformning. Den är inte djupare än 8 mm och har en lätt krökning på baksidan, vilket gör den bekvämare att hålla i handen.

4) Samsung Galaxy M51 – Smartphonen med längst batteritid

Vi lämnar A-serien för att fokusera på M-serien, där vi också hittar modeller med ett mycket bra pris-prestandaförhållande. Detta är fallet med Samsung Galaxy M51, en smartphone med en 6,7-tums Full HD-skärm, den största i urvalet hittills. Upplösningen är 2340 x 1080 pixlar. Processorn är en Qualcomm Snapdragon 730, vilket gör det möjligt att öka lagringskapaciteten. Den har 6 GB RAM-minne och upp till 128 GB intern lagring. Om du behöver mer utrymme stöder smarttelefonen ett microSD-kort på 512 GB.

En annan viktig skillnad jämfört med A-serien är batteriet. I det här fallet hittar vi ett litiumbatteri på 7 000 mAh, med möjlighet till 25 W snabbladdning. Som du kan se är prestandan mycket bättre än tidigare modeller, vilket gör den till en av de smartphones med längst batteritid. Den kan dock inte laddas trådlöst.

När det gäller kameror är Galaxy Samsung M51 utrustad med fyra kameror. Först och främst huvudkameran på 64 MP, som kompletteras av en 12 MP-vidvinkelkamera, en 5 MP-djupkamera och en 5 MP-makrokamera. Enligt användarrecensioner är kvaliteten på makrokameran inte lika bra som de andra tre. Slutligen är det värt att notera att den här modellen har stöd för NFC, en funktion som inte alltid är tillgänglig på One UI Core-smartphones.

5) Samsung Galaxy M21 – ansiktsigenkänning och bra batteritid

Den andra smarttelefonen i M-serien i den här jämförelsen är en av de smarttelefoner som ger mest valuta för pengarna, eftersom den ligger mellan Galaxy M51 och modellerna i A-serien när det gäller funktioner, och priset är lägre än för sin storebror. Skärmen är en Infinity-U, 6,4″ Super AMOLED Full HD-skärm, en storlek som inte alls är dålig och som är mycket praktisk och behändigt. När det gäller processorn hittar vi en Exynos 9611 Octa-core, som ger en lagring av 4 GB RAM och 64 GB internminne. Den stöder också tillägg av ett 512 GB microSD-kort.

Istället för fyra kameror har Samsung Galaxy M21 tre: en huvudkamera på 48 MP, en ultravidvinkelkamera på 8 MP och en djupkamera på 5 MP. Vi vill också lyfta fram den dubbla biometriska autentiseringsmekanismen: förutom fingeravtryckssensorn kan den också hantera ansiktsigenkänning.

Batteriet når visserligen inte upp till M51:s 7000 mAh, men har 6000 mAh och 15 kW snabbladdning, vilket är bättre än modellerna i A-serien. Smartphonen har också stöd för NFC och Bluetooth 5.0. Slutligen, enligt användarrecensionerna kan Galaxy M21:s ljudsystem förbättras.

Rekommendationer för att välja rätt billig Samsung-mobiltelefon

billiga Samsung-mobiler
Topp 5 billiga samsung-mobiler

Som du kan se erbjuder Samsung Galaxy A- och M-serierna smartphones med bra prestanda till ett billigare pris. Men de har naturligtvis vissa brister som de mer avancerade modellerna har, även om de inte påverkar smarttelefonens strukturella prestanda. Här är några tips som hjälper dig att veta vad du ska tänka på när du jämför olika billiga Samsung-mobiler:

Värde för pengarna

En av de främsta styrkorna med Samsung Galaxy A- och M-serierna är att de ger bra valuta för pengarna. De är instegsmodeller men har mer funktionalitet och fler egenskaper för priset, vilket gör dem till bra alternativ för dem som inte vill spendera mycket pengar.

Batteri

I det här sammanhanget vill vi särskilt lyfta fram prestandan hos M-serien, vars batteri är ett av de mest långvariga i budgetsegmentet. Dessutom har alla smartphones i det här sortimentet möjlighet till snabbladdning, även om den inte är trådlös.

Design

Om du letar efter en smartphone med mycket avancerad design finns det andra serier, till exempel S-serien, där du hittar mer innovativa modeller. De billiga Samsung-mobilerna utmärker sig dock för sin enkelhet, användarvänlighet och rundade linjer, vilket ger dem ett mer ungdomligt utseende.

Ett pålitligt varumärke med garantier

En annan fördel med att köpa dessa mobiler är att de kommer från Samsung, ett företag som erbjuder bra garantier på sina telefoner och har kvalitetsmaterial, som tar hand om varje serie för att erbjuda det bästa till varje typ av kund.

Vilka är de mest sålda billiga Samsung-mobilerna på Amazon i dag?

Vi visar dig de mest sålda billiga Samsung-mobilerna på Amazon så att du kan se vad som just nu är till salu och hitta en som passar dig. Vad tror du är den mest sålda Samsung-smarttelefonen i mellanklassen? Ta reda på det.

40% RABATT
Samsung Galaxy A53 5G (128 GB) Negro - Teléfono Móvil con Pantalla de 6,5'', Smartphone Android de 6 GB de RAM, Memoria Interna Ampliable, Batería de 5000 mAh y Carga Super Rápida (Versión ES)
 • Sorpréndete con los colores más vivos gracias a la pantalla FHD+ Super AMOLED. Con la amplia pantalla Infinity-O de 6,5 pulgadas, disfruta de una visibilidad ideal al aire libre y reduce la luz azul con la función Eye Comfort Shield.
 • La cámara multiobjetivo del Galaxy A53 5G llevará tus fotos a otro nivel. Saca fotos más nítidas con la cámara OIS de 64 MP, amplía el ángulo de visión con la cámara ultra gran angular, personaliza el enfoque con la cámara de profundidad y resalta los detalles con la cámara macro.
 • Es hora de empezar a trabajar. Equipado con un procesador Octa-Core de 5 nm, tu móvil Galaxy está diseñado para gestionar varias tareas importantes a la vez. RAM Plus lee tus patrones de uso y proporciona RAM virtual extra para una mejora adicional.
 • Batería de 5000 mAh (típica) para mayor tiempo de transmisión, uso compartido, juegos, etc. Reactiva rápidamente tu Galaxy con una carga súper rápida de hasta 25 W con ahorro de energía adaptativo para mejorar el rendimiento general de la batería.
 • Con clasificación IP67 de resistencia al agua y al polvo, el Galaxy A53 5G es sumergible hasta 1 m en agua dulce durante 30 minutos máximo. Con protección adicional de Gorilla Glass 5, el dispositivo es más resistente y menos propenso a los arañazos.
Rainway Soporte Movil Coche, Adecuado para Salpicaderos y Parabrisas Soporte para Movil Coche, con Potentes Ventosas De Gel y Dispositivo Antivibración, Compatible con iPhone, Samsung y Más.
 • Antivibración y antiarañazos: este soporte para coche está equipado con bolsas de aire elásticas en ambos brazos, que pueden proteger eficazmente el teléfono de arañazos, y el estabilizador 3M también puede reducir la agitación continua del soporte en carreteras difíciles. Con este soporte de teléfono para parabrisas de coche, nunca tendrás que preocuparte por que tu teléfono se resbale o se raye.
 • Diseño de cuello de cisne largo: el brazo largo de cuello de cisne de este soporte de coche para teléfono móvil es de hasta 30 cm, lo que hace que el dispositivo esté más cerca de tu vista, y el interior está hecho de material de aleación de aluminio para una vida útil más larga. Lo más importante es que puedes doblarlo a varios ángulos para lograr la mejor experiencia de visión de conducción, asegúrate de conducir de forma segura.
 • Súper succión: este soporte para coche adopta una ventosa súper al vacío, que se puede adsorber firmemente en el parabrisas de varios vehículos. Y el soporte de coche del teléfono se puede quitar sin dejar marcas desagradables (otras ventosas de montaje con gel adhesivo dejarán marcas). Las ventosas se pueden limpiar y utilizar continuamente. Nota: No utilizar en salpicaderos.
 • Rotación de 360°: este soporte de teléfono de salida de aire para coche se puede girar en diferentes ángulos de acuerdo a tus necesidades, la rótula está diseñada para encontrar el mejor ángulo de visión para ti, puedes cambiar fácilmente horizontal, vertical con una sola mano, lo que es bueno para la navegación y contestar el teléfono. Te ofrece la experiencia de conducción más segura y cómoda.
 • Amplia compatibilidad: este soporte para coche es compatible con teléfonos de 4 a 7 pulgadas, incluso las fundas más gruesas (≤ 0.6 pulgadas) se pueden sostener firmemente. Compatible con iPhone 14 13 12 11 Pro Max XR XS X 8 7 SE mini, Samsung Galaxy S22 Ultra/ S21/S20/A21/A12, Google, Xiaomi, Redmi, Motorola, OnePlus, Huawei, etc. El diseño de desbloqueo de un botón, el puerto de carga reservado en la parte inferior y el diseño humanizado son solo para la comodidad de tu viaje de conducción.
Samsung Galaxy A04S, libre, teléfono móvil 4G, 6,5 pulgadas, 32 GB, tarjeta SIM no incluida, Android, versión francesa, negro
 • Pantalla de 6,5 pulgadas y 90 Hz. Una gran pantalla panorámica y muy fluida
 • Triple sensor de foto y selfi de 5 Mpx para capturar el sujeto desde todos los ángulos
 • Sensor principal de 50 Mpx, fotos ricas y detalladas
 • Sensor de huella dactilar para proteger el acceso a tus contenidos más importantes
 • Batería de 5000 mAh y carga rápida de 15 W. Una batería de larga duración que se puede cargar rápidamente
3% RABATT
SAMSUNG Galaxy A04S A047 2022, desbloqueado, 3/32GB Negro
 • Pantalla Infinity-V HD+ de 6,5 pulgadas¹: gracias a la tecnología HD+ del smartphone Android Galaxy A04s, tu contenido estará siempre en la parte superior: nítido, brillante y nítido.
 • Batería de larga : la batería de 5000 mAh (típica)² del smartphone nunca te abandona y te permite dedicarte tranquilamente a tus actividades durante horas.
 • Triple cámara: la cámara principal de 50 MP le permite capturar con claridad momentos memorables y personalizar sus disparos con la cámara Macro y la cámara de Profundidad.³ ⁴
 • Diseño distintivo: las curvas suaves y elegantes de los teléfonos Galaxy A04s combinan un diseño delgado y práctico con los colores clásicos Black, Green y White.⁵
 • Rendimiento de nivel superior: la combinación de potencia de procesamiento Octa-core con la RAM de hasta 3 GB de estos teléfonos móviles le permite tener un rendimiento rápido y eficiente siempre a mano, para cualquier actividad
SAMSUNG TELEFONO MOVIL Galaxy A04 Verde 6.5"-OC2.0- desbloqueado - 3GB-32GB
 • Pantalla Infinity-V HD+ de 6,5 pulgadas¹: gracias a la tecnología HD+ del smartphone Android Galaxy A04s, tu contenido estará siempre en la parte superior: nítido, brillante y nítido.
 • Batería de larga : la batería de 5000 mAh (típica)² del smartphone nunca te abandona y te permite dedicarte tranquilamente a tus actividades durante horas.
 • Triple cámara: la cámara principal de 50 MP le permite capturar con claridad momentos memorables y personalizar sus disparos con la cámara Macro y la cámara de Profundidad.³ ⁴
 • Diseño distintivo: las curvas suaves y elegantes de los teléfonos Galaxy A04s combinan un diseño delgado y práctico con los colores clásicos Black, Green y White.⁵
 • Rendimiento de nivel superior: la combinación de potencia de procesamiento Octa-core con la RAM de hasta 3 GB de estos teléfonos móviles le permite tener un rendimiento rápido y eficiente siempre a mano, para cualquier actividad
Samsung A145R/DSN Galaxy A14, Dual, 128GB 4GB RAM, Silver
 • Descripción de la cámara: Delantero
 • Tecnología celular: 4 g
 • Tecnología de conectividad: USB
 • Tamaño de visualización: 22,0 centésimas de pulgadas
 • Capacidad de almacenamiento de memoria: 128,0 GB
SAMSUNG Galaxy A04e 4G LTE 3gb32gb Latin Global Specs 6.5 pulgadas Dual Sim 13MP Dual Camera SM-A042M/DS + (W/Fast Car Charger Bundle) (Negro)
 • Modelo internacional: sin garantía en Estados Unidos. Unlocked Worldwide 1 Year Warranty Latin America (solo tmobile Metro Mint en Estados Unidos)
 • Dual Sim LTE: B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B12(700), B13(700), B17(700), B20(800), B28(7(7(7) 00), B6. 6 (AWS-3) 4G TDD LTE B38(2600), B40(2300), B41(2500) 3G UMTS B1(2100), B2(1900), B4(AWS), B5(850), B8(900) 2G Quad Band
 • Procesador CPU Velocidad 2.3GHz, 1.8GHz CPU Tipo Octa-Core / 6.5" PLS LCD 720X1600 (HD+)
 • Cámara trasera - Resolución (múltiple) 13.0 MP + 2.0 MP cámara frontal - Resolución 5.0 MP
 • Tecnología de localización GPS, Glonass, Beidou, Galileo Earjack 3.5mm Stereo Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz Bluetooth v5.0
Samsung Galaxy A53 5G
 • Disfruta de una experiencia sin límites con tu smartphone 5G. Con la pantalla FHD+ Super AMOLED Infinity-O de 6,5 pulgadas¹ y 800 nits de brillo ³ del Galaxy A53 5G, puedes disfrutar de un sinfín de contenidos y de una extraordinaria visibilidad incluso al aire libre con Eye Comfort Shield⁴.
 • Consigue fotos más nítidas con la cámara OIS de 64 MP del smartphone Galaxy A53 5G. Amplía la visualización con la cámara ultra gran angular, personaliza el enfoque con la cámara de profundidad y captura todos tus detalles con la cámara Macro.
 • Con un procesador Octa-core de 5 nm, tu Galaxy A53 5G tiene toda la potencia que necesitas para hacer varias tareas a la vez. RAM Plus detecta de forma inteligente cómo usas tu dispositivo y te proporciona RAM virtual adicional, para que puedas ejecutar aplicaciones de forma fluida y divertirte con varias tareas al mismo tiempo.⁵ ⁶
 • Con su batería de 5000 (típica) tendrás más tiempo para hacer lo que te gusta: streaming, compartir, juegos y mucho más. Carga rápidamente tu smartphone 5G con la carga ultrarrápida de hasta 25 W y estarás listo para salir en poco tiempo.
 • Harán falta más que unas simples gotas para detener tu deseo de jugar y hacer fotos. El Galaxy A53 5G tiene la certificación IP67 de resistencia al agua y al polvo.⁹
23% RABATT
SAMSUNG Galaxy A15 128 GB con Funda, Teléfono Móvil LTE, Smartphone Android, Carga Rápida, Sin Galaxy Buds FE, Color Amarillo (Versión Española)
 • Pantalla brillante y colores vivos: La pantalla Super AMOLED de 6,5“ del Galaxy A15 muestra imágenes nítidas y colores brillantes incluso bajo la luz directa del sol gracias a Vision Booster, con hasta 800 nits para mayor luminosidad
 • Tu mejor captura con múltiples cámaras: Desde paisajes a primeros planos, 50MP para fotos de calidad a alta resolución, Cámara frontal 13MP para selfies dignos de tu perfil, Frecuencia de actualización 90Hz y baja emisión de luz azul para cuidar tus ojos
 • Consigue lo que quieras con rendimiento mejorado: Con un procesador octa-core para un mejor rendimiento, Amplias opciones de memoria y almacenaje para mantener tus datos y tu contenido siempre a mano
 • Batería de larga duración y carga súper rápida: Continúa funcionando con una batería (típica) de 5.000 mAh que se recarga de forma súper rápida para que sigas a lo tuyo
 • Sencillez equilibrada: El Galaxy A15 presenta un diseño elegante a través de un marco intuitivo, parte posterior brillante y limpia disposición de las cámaras, Disponible en Azul, Negro y Amarillo
21% RABATT
INIU Cargador de Coche, 66W Carga Rapida con 2 Puertos USB C USB A PD & QC Cargador de Automóvil Rápido para iPhone 15 14 13 12 11 Pro MAX Mini Samsung S22 S21 Note Pixel iPad AirPods MacBook
 • ✅【INIU: SAFE Fast Charge Pro】Experimente la carga más segura con más de 38 millones de usuarios globales. En INIU, usamos solo materiales de la más alta calidad, por lo que tenemos la confianza de brindar una garantía de 3 años líder en la industria.
 • ✅【Carga de Velocidad de la Luz de Dos Dispositivos】 Los últimos puertos USB C PD 3.0 y USB QC te permiten cargar 2 dispositivos (todos los nuevos dispositivos de Apple y Android) juntos más rápido que nunca. Gracias a nuestra tecnología SmartSplit, te sorprenderá la velocidad de carga simultánea: carga un Galaxy S21 hasta el 80% y un iPhone 12 hasta el 60% en solo 30 minutos, simultáneamente.
 • ✅【Carga de alta velocidad para laptop】con una alta salida de hasta 66W en total, el cargador de coche INIU PD+QC puede incluso alimentar un ordenador portátil a una velocidad rápida, lo que solo pueden hacer algunos cargadores de coche.
 • ✅【Compatibilidad Amplia】La nueva generación de PD 3.0, QC 4.0+, y muchos otros estándares avanzados de carga rápida combinados para asegurar que usted cargue todo rápidamente sobre la marcha, incluyendo teléfonos, tabletas, grabadora de disco, incluso laptops.
 • ✅【Visualización de voltaje única y útil】consulta rápidamente la salud de la batería de tu coche antes de ir con la pantalla digital de voltaje en tiempo real. Práctico recordatorio para comprobar o reparar la batería del coche a tiempo, evitando posibles averías sobre la marcha.

Slutsats: den bästa billiga Samsung-mobilen är den du väljer

I den här jämförelsen har vi föreslagit fem modeller som tillhör Samsungs A- och M-serie, som i sin tur är de billigaste. Som du kan se är funktionerna likartade, även om det finns vissa skillnader när det gäller skärmstorlek, processor, antal kameror och batteritid.

Tänk därför noga igenom vilka aspekter som är prioriterade för dig. Denna rangordning hjälper dig att prioritera och välja på ett mer objektivt och rationellt sätt. Om du till exempel letar efter en billig mobiltelefon, men för dig är det viktigt att den har en lång batteritid, rekommenderar vi att du väljer en av M-serien. Å andra sidan, om du föredrar en superbillig smartphone och priset är det viktigaste, då är A-serien bättre lämpad för dina behov.

Om det är en sak som Samsung har att tacka för är det att de har ett brett utbud av modeller som passar alla smaker och behov. Så den bästa billiga Samsung-telefonen är den du väljer.