Saltar al contenido

De’Longhi vs Breville – Hur väljer man den bästa superautomatiska kaffemaskinen?

De'Longhi vs Breville

Om du älskar kaffe och inte kan gå en dag utan det är du förmodligen ett stort fan av kaffemaskiner och är alltid på jakt efter den mest professionella. Det är i alla fall vad som händer med mig. Därför vill jag hjälpa dig genom att dela med mig av mina åsikter om vad jag tycker är de bästa modellerna från två mycket intressanta märken: De’Longhi vs Breville. Jag har en klar favorit, men jag vill berätta all information på ett objektivt sätt så att du utifrån dina sökprioriteringar kan avgöra vilken som är din. Är du redo, nu kör vi!

Vilka är De’Longhis höjdpunkter?

De’Longhi kaffemaskiner är kända för sin högkvalitativa konstruktion, hållbarhet och mångsidighet, samt för varumärkets eget rykte. Några av de viktigaste egenskaperna hos De’Longhi kaffemaskiner är:

De är lätta att använda: De’Longhi kaffemaskiner är utformade med användarvänlighet i åtanke. De har intuitiva reglage, lättlästa displayer och enkel hantering som gör dem lätta att använda för personer på alla nivåer.

Högkvalitativa material: De’Longhi kaffemaskiner är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera lång livslängd och hållbarhet. De är utformade för att tåla daglig användning, och de material som används i konstruktionen är av hög standard, vilket gör att maskinerna presterar bra över tid.

Flera funktioner: De’Longhi kaffemaskiner har ett stort antal funktioner, bland annat programmerbara bryggningsalternativ, integrerade kvarnar och mjölkskumare. Detta gör dem mångsidiga och kan anpassa sig till en mängd olika preferenser för kaffebryggning.

Anpassning: De’Longhi kaffemaskiner erbjuder en hög grad av anpassning, vilket gör att användarna kan justera parametrar som temperatur, styrka och koppstorlek för att passa deras preferenser.

de'longhi vs breville 3

Vad är det som gör att Breville sticker ut från mängden?

Låt mig nu berätta för dig vilka de viktigaste och mest generiska egenskaperna hos Brevilles sortiment av professionella kaffemaskiner är:

Avancerad teknik: Breville kaffemaskiner är utformade för att extrahera kaffe exakt och konsekvent, vilket garanterar att varje kopp är av hög kvalitet. De använder avancerad teknik som PID-temperaturkontroll och förinfusion för optimalt resultat.

Anpassningsbara inställningar: Precis som De’Longhi har dessa kaffemaskiner en hög grad av anpassning, vilket gör att du kan justera parametrar som malningsstorlek, kaffestyrka och vattentemperatur efter dina önskemål. De har också programmerbara alternativ för bryggning, mjölkskumning och utlösningstid.

Mångsidighet: Breville kaffemaskiner är mångsidiga och kan tillverka en mängd olika kaffedrycker, bland annat espresso, latte, cappuccino och americano. De har också en inbyggd kvarn och en ångstång för att skumma upp mjölk.

Intuitivt att använda: Breville kaffemaskiner är utformade med användarvänliga funktioner som intuitiva kontroller, lättlästa displayer och automatiska rengöringscykler. De är också utrustade med sensorer och varningar som hjälper till att förhindra vanliga användarfel.

Innovativ design: Breville kaffemaskiner är kända för sin innovativa design som är både funktionell och snygg. De har ett elegant, modernt utseende som kan komplettera vilken köksinredning som helst, och de har ofta unika designelement som LED-displayer och anpassningsbara färgaccenter.

De’Longhi vs Breville: De mest framstående kaffebryggarna

Både De’Longhi och Breville har ett brett utbud av modeller till salu, men idag vill jag fokusera på två av de mest populära valen bland Amazons användare. Jag har provat dem och det är inte konstigt att de är så populära. Här är varför:

De’Longhi Magnifica S – Flera drycker att välja mellan

Effekten i kaffemaskinen De’Longhi Magnifica S är 1450 watt. Den höga effekten gör att maskinen kan värmas upp snabbt och hålla en konstant temperatur, vilket är viktigt för att producera högkvalitativt kaffe. Trots detta förblir Magnifica S energieffektiv, tack vare den automatiska avstängningsfunktionen som stänger av maskinen efter en period av inaktivitet.

De’Longhi Magnifica S har en pump med ett tryck på 15 bar. Dessutom ingår en mjölkskumare som gör att du kan tillreda drycker som cappuccino och latte. Faktum är att den har totalt 13 justerbara program.

För att använda mjölkskummaren fyller du helt enkelt en kanna med kall mjölk och placerar skummaren i mjölken. Vrid sedan på ångknappen för att börja skumma mjölken. Skummaren kommer att skapa en krämig, skummig konsistens som är perfekt för att göra latte art eller lägga till ett läckert lager skum till ditt kaffe. När mjölken är varm och skummad enligt dina önskemål är det bara att hälla den över espresson för att göra din favoritdryck.

De'Longhi Magnifica S - Cafetera Superautomática con 15 Bares de Presión, Cafetera para Espresso y Cappuccino, 13 Programas Ajustables, Sistema de Auto-limpieza, ECAM 22.110.B, Negra
  • CAFÉ EN GRANO O MOLIDO: El molinillo se puede ajustar en función del sabor deseado. Los molinillos de acero cónicos están calibrados con un 100% de precisión
  • THERMOBLOCK: La tecnología Thermoblock calienta el agua en 35 segundos a la temperatura exacta, solo calienta el agua necesaria para cada bebida
  • SISTEMA CAPPUCCINO para conseguir una crema espumosa y 13 programas ajustables para saborear una variedad de cafés
  • AROMA AJUSTABLE: Panel con rueda giratoria que permite ajustar la intensidad del aroma
  • SISTEMA TUBELESS de De'Longhi reduce la cantidad de polvo de café que queda en el molinillo por lo que solo se utiliza café recién molido

Breville Barista Max – maximal effekt

Kaffemaskinen Breville Barista Max har en effekt på 1700 watt. Denna höga effekt gör att maskinen kan värmas upp snabbt och hålla en konstant bryggtemperatur, vilket är viktigt för att producera högkvalitativt kaffe.

Det kraftfulla värmesystemet gör det också möjligt för Barista Max att förinfiltrera kaffesumpen, vilket säkerställer att den är jämnt mättad innan extraktion. Detta bidrar till att extrahera maximal smak och arom från kaffet, vilket resulterar i en rik och tillfredsställande kopp kaffe.

Förutom det kraftfulla värmesystemet har Barista Max också en italiensktillverkad 15-bar-pump, precis som De’Longhi-kaffebryggaren. Skummaren är placerad på maskinens högra sida och har en justerbar kontrollskiva som gör att du kan reglera mjölkens konsistens och temperatur. Staven texturerar automatiskt mjölken till den valda inställningen, så du behöver inte skumma upp mjölken manuellt.

Slutligen är den kompatibel med både malet kaffe och kaffepads, vilket ökar maskinens mångsidighet och mångdubblar användningsmöjligheterna.

Breville Barista Max | Máquina de café expreso, totalmente automática | Con molinillo integrado y bomba italiana de 15 bares [VCF126X]
  • Café sublime de forma sencilla. Disfrute en casa del mejor café de cafetería en 3 sencillos pasos: moler, extraer y texturizar la leche
  • Controles fáciles de usar con características comerciales para un café siempre excelente
  • El exclusivo 3-Way System proporciona un calentamiento rápido, una temperatura precisa y estable y una extracción uniforme para ofrecerle un sabor completo y equilibrado
  • Muele los granos directamente en el portafiltro para obtener un café recién molido con el máximo sabor y sin desperdicios
  • Opciones de 1 o 2 dosis, así como control manual; depósito de agua de 2,8 l; apto para preparar expreso, americano, latte, café con leche y muchas variedades más

De’Longhi vs Breville: Så vilken kaffebryggare är bäst?

Att avgöra vilket prisvärde en kaffebryggare har för pengarna beror på individuella preferenser, budget och de specifika funktioner som är viktiga för dig. Både De’Longhi Magnifica S och Breville Barista Max är utmärkta kaffemaskiner med sina egna funktioner och fördelar.

De’Longhi Magnifica S är ett utmärkt val för dig som vill ha en kaffemaskin av hög kvalitet som är lätt att använda och prisvärd. Det är en kompakt och pålitlig maskin som kan producera en mängd olika kaffedrycker, inklusive espresso, cappuccino och latte. Den har också en manuell mjölkskumare som gör att du kan skapa rik, skummande mjölk till dina kaffedrycker.

Å andra sidan är Breville Barista Max en högklassig kaffebryggare som är idealisk för dem som vill brygga kaffedrycker av cafékvalitet hemma. Den har en konisk kvarn, en automatisk mjölkskumare och en italiensktillverkad 15-bar-pump som ger optimalt tryck för espressoextraktion. Även om Barista Max är dyrare än De’Longhi Magnifica S erbjuder den avancerade funktioner och en hög precisionsnivå som kan göra stor skillnad för kvaliteten på dina kaffedrycker.

Efter att ha testat båda maskinerna måste jag dock säga att jag skulle välja De’Longhi. Främst för att jag är mer övertygad om kvaliteten på det kaffe den gör, särskilt espresso. Dessutom tycker jag att den är mer intuitiv att använda än Breville-kaffemaskinen, men jag erkänner att båda maskinerna verkligen är likadana när det gäller kvalitet, förträfflighet och innovation.