Saltar al contenido

Dreame V11 Vs V10 Vs V9 – Den mest omfattande granskningen

Dreame V11 Vs V10 Vs V9_1

Om du inte har hört talas om företaget Dreame bör du veta att det är ett av de nya dammsugarmärkena som du bör hålla koll på. Vissa människor jämför faktiskt produktens egenskaper med de stora ledarna i branschen, som Dyson eller Rowenta. Men vilka är för- och nackdelarna med dessa tre sladdlösa dammsugare? Nedan tar vi en djupgående titt på deras prestationer inom olika nyckelområden – missa inte vår jämförelse!

Dreame V11 Vs V10 Vs V9: Vilken modell är mest avancerad?

För att du ska kunna jämföra mer objektivt ska vi i stället för att analysera varje modell för sig ta en röntgenbild av varje del som oftast påverkar köpbeslutet:

Dreame V11 Vs V10 Vs V9_2

1. Sugförmåga

Det första som är värt att notera är att alla tre dammsugarna gör det möjligt att justera effekten för att optimera energiförbrukningen och batteritiden. Dreame V9 har dock bara två driftlägen, medan Dreame V10 och V11 har ytterligare ett.

Det finns också skillnader när det gäller sugkraften hos de tre dammsugarna, som är utrustade med en digital motor. Dreame V9 uppnår 20000 Pascals och 120 airWatt samt 100 000 varv per minut. Dreame V10-bilen förbättras något till 22 000 Pascals och 140 airWatt, men stannar också på 100 000 varv per minut. Dreame V11 har en kapacitet på 25 000 Pascals, 140 airWatt och 150 000 varv per minut.

Vinnare: Dreame V11

2. Användning av autonomi

Låt oss nu analysera batteritiden, men inte utan att påminna dig om att den kan variera beroende på vilken effektnivå du väljer. Trots det är Dreame V9 och V10 jämnt matchade och båda ger upp till 60 minuters batteritid. Dreame V11 däremot förbättrar denna siffra med 50 % till 90 minuter.

Vinnare: Dreame V11

3. Tankens kapacitet

Vi kommer till en av de aspekter där vi inte ser någon skillnad mellan de tre modellerna. Alla har faktiskt en tank som kan rymma upp till 500 ml, precis som de flesta Dreame-dammsugare. Den är inte särskilt stor, men den ligger inom genomsnittet för den här typen av apparater.

Vinnare: Oavgjort

4. Bullernivå

Vi fortsätter med en annan faktor där det finns ett tekniskt likadant resultat, eftersom skillnaderna är minimala och omärkliga. Dreame V9 kan nå 68 decibel, medan V10 och V11 kan nå upp till 72 decibel. Som du kan se är det mycket svårt att märka en så liten skillnad, så i praktiken är prestandan likadan.

Vinnare: Oavgjort

5. Tillbehör

De tillbehör som ingår i dammsugarna påverkar direkt deras mångsidighet i användningen. I detta avseende bör det noteras att huvudpersonerna i vår recension blir handhållna dammsugare. När det gäller tillbehör har de alla en multifunktionsborste, en 2-i-1 plattborste och en borste för dammkvalster. Dreame V10 och V11 har dock ett förlängningsbart rör som förbättrar dammsugarens flexibilitet.

Vinnare: Dreame V11 och V10

6. Nya tekniska funktioner

Vi antar att alla tre modellerna är dammsugare på instegsnivå, så tekniknivån är inte överdrivet hög. Dreame V11 skiljer sig dock från sina konkurrenter tack vare en digital LCD-färgskärm där du kan se hur mycket batteri som återstår, underhållsvarningar och vald effekt. Dessutom kan du aktivera avtryckarlåset på själva displayen.

Vinnare: Dreame V11

7. Filtreringssystem

Alla huvudpersonerna i denna recension har en filtreringsmekanism i 5 nivåer som förstärks av cyklonteknik. Dreame V9 och V10 har 8 cykloner, medan V11 har 12, vilket är den enda skillnaden. Alla tre är också HEPA-filtrerade.

Vinnare: Oavgjort

8. Pris

Det ekonomiska kriteriet är en av de viktigaste faktorerna i användarnas köpbeslut. Ju fler funktioner en dammsugare har, desto högre är priset, vilket innebär att många användare väljer en balans mellan de båda aspekterna. Den billigaste modellen i det här urvalet är Dreame V9.

Vinnare: Dreame V9

Dreame V11 Vs V10 Vs V9: Vilken Dreame dammsugare ska jag köpa?

Nu när du vet vilka styrkor och förbättringsområden som finns hos varje enskild organisation är det upp till dig att fatta ett beslut. Anledningen till detta är att alla har sina egna omständigheter och behov, i många fall på ett personligt plan. Om vi håller oss till de tekniska kriterierna överträffar Dreame V11 helt klart sina konkurrenter. Även om det inte är den senaste och mest avancerade modellen i sortimentet, eftersom företaget redan har marknadsfört Dreame V12.

Om du å andra sidan prioriterar priset och har ett begränsat ekonomiskt tak är det möjligt att Dreame V11 överskrider det och du kanske föredrar att välja en av de andra två modellerna. I det här fallet bör du veta att beslutet kommer att vara lika klokt, eftersom båda ger ett i stort sett tillfredsställande resultat.

Dreame V12 Vs V11 Vs V10_3

Tips och rekommendationer för att välja den bästa sladdlösa dammsugaren

Har du hamnat i ett hav av tvivel när du jämför olika alternativ? Oroa dig inte, det är normalt. Bristande kunskap om dessa produkter leder till förvirring som ökar på grund av de många olika modellerna på marknaden. Därför kan följande råd vara till hjälp för dig:

 • Sugkraften ska vara justerbar: se till att du väljer en modell vars sugkraft kan justeras. På så sätt kan du inte bara optimera energiförbrukningen utan också förlänga batteriets livslängd.
 • Extra batteri: Om ditt hus är mycket stort och du tror att ett enda batteri inte räcker till för hela rengöringsprocessen kan du överväga att köpa ett extra batteri. På så sätt fördubblar du din autonomi, även om det innebär en extra kostnad.
 • Tillbehörens mångsidighet är viktig: kvastdammsugare är kanske de som kan användas på det mest flexibla sättet. Men för att kunna göra det måste de ha rätt utrustning. Försök se till att de har minst två olika borstar och ett 2-i-1-munstycke. Vi rekommenderar också att du kastar bort de modeller som inte kan omvandlas till en handhållen dammsugare.
 • HEPA-filter, rekommenderas: Du vet redan att filtreringssystemet ansvarar för att hålla miljön ren. Om dammsugaren dessutom har ett högeffektivt HEPA-filter är det ännu bättre.

Toppsäljare: de mest populära Dreame kvastdammsugarna på Amazon

Amazon är en av de största distributionsplattformarna i världen, och att veta vad andra köpare tycker kan vara mycket användbart om du tvekar mellan flera modeller. Här är de mest sålda Dreame dammsugarna:

11% RABATT
dreame D9 MAX Robot Aspirador, LDS Laser Mapping y Slam Algoritmo de Navegación, Potencia de Succión 4000 Pa, 150 Minutos de Tiempo de Ejecución, Alexa, Mapeo Inteligente para Alfombras, Color Negro
 • Potencia de succión 4000 Pa de succión intensa recoge la suciedad y se ensucia fácilmente desde la superficie y en lo profundo de la alfombra; tiene 4 niveles de succión, puede ajustar el nivel
 • LiDAR de limpieza inteligente la navegación Lidar permite una precisión, un mapeo más rápido, un óptimo rendimiento para sortear obstáculos y una planificación de rutas más eficiente
 • Aspiradora y fregona 2 en 1: depósito de agua de 270 ml, depósito de polvo de 570 ml, flujo de agua de 3 niveles; puede limpiar su casa a fondo utilizando una configuración efectiva de barrido
 • Tiempo de funcionamiento prolongado de 150 minutos la batería de alta capacidad de 5200 mAh alcanza hasta 150 minutos de tiempo de funcionamiento y puede limpiar 2690 pies cuadrados
 • Control de aplicación inteligente el control remoto de la aplicación le permite ajustar la potencia de succión, configurar paredes virtuales/áreas restringidas, etc.
Regretting You
 • Binding : Paperback
 • Pages : 366
 • Publisher : Montlake Romance
 • Hoover, Colleen (Author)