Saltar al contenido

Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced – I sökandet efter den bästa epilatorn med pulserande ljus

Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced

En av de viktigaste estetiska frågorna på sommaren är hårborttagning. Våra kläder är kortare, vi visar upp våra kroppar mer i bikinis och badkläder och hårstråna som sticker ut är mer synliga. Därför ökar efterfrågan på elektriska epilatorer under den här tiden på året, eftersom de är det perfekta verktyget att ta med sig på resor och ta bort irriterande hårstrån snabbt, enkelt och smärtfritt. I den här artikeln jämför vi två mycket intressanta modeller av epilatorer med pulsat ljus: Philips Lumea Prestige vs Lumea Advanced. Läs vidare!

Philips Lumea Prestige – SenseIQ-teknik och högre prestanda i 3 sessioner

Vi börjar med att titta på höjdpunkterna i Philips Lumea Prestige, en modell som vi bör specificera att det finns flera versioner, varav vissa är sladdlösa och andra inte.

En av de viktigaste aspekterna är antalet pulseringar, 450 000, vilket garanterar en lång livslängd. Dessutom tar den bort upp till 92 % av håret på tre sessioner, vilket är en mycket hög procentandel jämfört med andra konkurrerande modeller.

Det är också värt att notera dess goda prestanda när det gäller ljusfrekvens. Det område inom vilket den fungerar pendlar mellan 2,5 och 6,5 j/cm2, vilket överträffar många av dess konkurrenter.

När det gäller de mer avancerade funktionerna lyfter vi fram SmartSkin-sensorn som är en del av SenseIQ-tekniken. Sensorn känner igen din hudton och anpassar automatiskt intensiteten till en av fem tillgängliga nivåer. Slutligen har den flera böjda redskap för att ta bort hår från kroppen, ansiktet, armhålorna och bikinilinjen.

Höjdpunkter

 • SmartSkin-sensor
 • Trådlös drift möjlig
 • Bra intensitet och maximal ljusfrekvens
 • 5 intensitetsnivåer
 • Ett brett utbud av tillbehör

Förbättringspunkter

 • Högt pris
 • Mindre lättvikt
25% RABATT
Philips Lumea Depiladora Luz Pulsada IPL Serie 8000 con Tecnología SenseIQ, 4 accesorios para el cuerpo, la cara, la zona del bikini y las axilas, lápiz recortador compacto satén (modelo BRI949/00)
 • Eficacia probada: Philips Lumea IPL evita que el vello crezca para disfrutar de una piel suave y sin vello durante 12 meses* y hasta un 92 % de reducción del vello en tan solo 3 sesiones**
 • Tratamiento rápido: para empezar, sesiones cada 2 semanas y después solo una vez al mes, la mitad tratamientos que otras marcas; Depilar ambas piernas solo requiere 8,5 minutos
 • Tratamiento personalizado con SenseIQ: el sensor SmartSkin detecta tu tono de piel y te indica el ajuste de luz que puedes utilizar, mientras que nuestra aplicación te guía paso a paso por las sesiones
 • 4 accesorios inteligentes de diseño curvo: los accesorios para el cuerpo, la cara, la zona del bikini y las axilas se adaptan adecuadamente a las curvas del cuerpo y activan los programas más eficaces para cada zona
 • Con origen en los salones profesionales: Philips Lumea IPL se ha desarrollado en colaboración con científicos y dermatólogos profesionales, y se ha probado en más de 3000 mujeres

Philips Lumea Advanced: bra värde för pengarna

Därefter kommer Philips Lumea Advanced, en epilator med lite mindre innovation och automatisering, men ändå mycket bra valuta för pengarna. I det här fallet ger epilatorn 250 000 skott av pulserat ljus, vilket innebär en 85-procentig minskning på tre sessioner.

Den maximala ljusfrekvensen har också sänkts, från 6,5 j/cm2, som vi fann i den tidigare modellen, till 5 j/cm2. Minimibeloppet förblir detsamma. En annan av de mest anmärkningsvärda bristerna är avsaknaden av SmartSkin-sensorn, även om Philips Lumea Advanced inte är dålig i detta avseende.

Den har faktiskt en sensor som stoppar epilatorn om den upptäcker att hudtonen är för mörk. Förutom huvuddelen finns det två utbytbara huvuden beroende på om du vill epilera ansiktet eller kroppen.

I det här fallet finns det inget sladdlöst alternativ, men det är en enklare och mindre besvärlig epilator att använda.

Det vi gillar bäst

 • Sluta epilera för mörk hud säkerhet
 • 250 000 ljuspulser
 • Det är mer ekonomiskt
 • Lätt och bekväm att använda

Vad vi skulle ändra

 • Inte sladdlös
 • Färre tillbehör
Philips Lumea Depiladora Luz Pulsada IPL Serie 7000, 3 accesorios para el cuerpo, la cara y la zona del bikini, con cable (modelo SC1999/00)
 • Tecnología IPL: Philips Lumea utiliza una tecnología denominada IPL. Se han realizado exhaustivos estudios que garantizan que es segura y eficaz.
 • Disfruta de una piel suave a diario: este dispositivo de depilación láser Philips Lumea aplica ligeras pulsaciones de luz sobre la raíz del vello para inhibir su reaparición.
 • Eficacia sin esfuerzo: disfruta de una reducción notable del vello en tan solo 4 tratamientos cada dos semanas.
 • Tu dispositivo IPL Philips Lumea Advanced se puede utilizar en las siguientes zonas de aplicación: Cara: 1 min Bikini: 4 min Axila: 1 min Parte inferior de la pierna: 8 min
 • Incluye: 1 Philips Lumea Advanced IPL - Dispositivo de depilación, 1 accesorio de precisión para la cara (2 cm2), 1 accesorio para la línea del bikini (2 cm2) 1 accesorio corporal para utilizar por debajo de la línea del cuello (4 cm2) 1 bolsa de almacenamiento, 1 paño de limpieza, 1 adaptador (24 V / 1500 mA) y un manual de usuario

Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced: Analys och jämförelse

Vi har redan tittat på styrkorna hos varje epilator för sig, och nu är det dags att sammanföra dem för att jämföra deras prestanda och välja rätt epilator. Därför sammanfattar vi skillnaderna i de olika aspekter som kan påverka ditt beslut:

Estetik

Det är inte ovanligt att man drar slutsatsen att båda epilatorerna tillhör Philips, eftersom de har en relativt likartad form och är tillverkade av samma material.

Men det betyder inte att de är helt identiska. Lumea Advanced är faktiskt mindre och lättare, vilket kan förklaras av att den saknar det utbytbara batteriet som vissa versioner av Prestige har. Dessutom är huvudet på Prestige något större än på konkurrenten.

Tryckknappen är däremot mycket likartad och sitter på handtaget, som i båda fallen är lätt att greppa. Det är värt att notera att Advanced har ett något kortare handtag.

Oberoende av elnätet

Som nämnts ovan finns det flera modeller av Philips Lumea Prestige. Modellen BRI948/00 är också bara en sladdansluten epilator. BRI957/00-versionen har dock ett litet uppladdningsbart batteri, så att du kan använda den trådlöst eller standard.

Philips Lumea Advanced måste däremot alltid användas med sladd, det finns inget sladdlöst alternativ.Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced_3

Erkännande av hudtoner

Denna aspekt är också en viktig skillnad mellan våra två huvudpersoner. Endast Prestige har SmartSkin-sensorn, som kan identifiera din hudton och utifrån denna information välja den lämpligaste intensiteten.

Detta är en viktig funktion för att ge huden ett bättre skydd, särskilt på de känsligaste områdena.

Philips Lumea Advanced har inte denna sensor. För att vara rättvis har den dock en hudtonsensor som stoppar ljuspulserna om den upptäcker att huden är för mörk. Den har dock inte förmågan att analysera tonen och reglera intensiteten därefter.

Pulser

Om du inte är bekant med denna typ av apparat kan vi berätta att livslängden för epilatorer med pulserande ljus vanligtvis mäts genom antalet pulser som de uppnår. I detta avseende presterar båda epilatorerna utomordentligt bra, även om Prestige har en fördel. Lumea Prestige har upp till 450 000 pulser, medan Advanced endast har 250 000 pulser.

Och bara så att du vet vad vi menar med den här tekniken: den fungerar med hjälp av ett varmt, mjukt ljus som stimulerar hårborttagningen från roten och bromsar ytterligare hårväxt.

Styrning av ljusintensitet och frekvens

Både Philips Lumea Prestige och Lumea Advanced har 5 intensitetsnivåer när det pulserade ljuset appliceras, så det finns inga större skillnader. Intensiteten i Lumea Prestige är något högre än i Advanced-modellen, även om skillnaden är minimal.

Detta är annorlunda om vi tar hänsyn till ljusfrekvensen, som också är justerbar. Philips Lumea Prestige kan nå en maximal ljusfrekvens på 6,5 j/cm2, medan Lumea Advanced minskar den maximala kapaciteten till 5 j/cm2.

Områden och användningstid

Du vet att det finns vissa delar av kroppen som är känsligare och kräver en annan typ av huvud än resten av kroppen. Så vi tog en titt på de olika tillbehören som finns tillgängliga för varje epilator och såg en fördel med Prestige-modellen.

Den har fyra smarta böjda redskap: för ansikte, armhålor, kropp och bikiniområde. Philips Lumea Advanced har tillbehör för kropp, ansikte och bikiniområdet.

Slutligen har skillnaden i intensitet också en direkt inverkan på tillämpningstiden. När det gäller halva ben behöver du köra epilatorn i 15 minuter för Advanced och endast 8 minuter för Prestige.

Topp 5: De populäraste Philips-epilatorerna

Om du fortfarande är osäker kan du här se en lista över de mest populära Philips-epilatorerna bland Amazon-användare:

6% RABATT
Philips Satinelle Essential BRE224/00 - Depiladora compacta con cable
 • Piel sin pelo que dura hasta 4 semanas
 • Los discos de pinzas suaves eliminan el cabello tan corto como 0,5 mm
 • 2 ajustes de velocidad para agarrar el cabello más fino y grueso
 • La forma redondeada se adapta perfectamente a tu mano para una depilación cómoda
 • El cabezal de la depiladora es lavable y viene con un cepillo de limpieza
5% RABATT
Philips BRE225/00 - Philips Depiladora Satinelle Essential BRE225/00 - Depiladora mujer para piernas con cable compacta, 2 ajustes de velocidad, blanco/morado
 • 2 ajustes de velocidad para atrapar el vello más fino y el más grueso
 • El eficaz sistema de depilación deja tu piel suave y sin vello durante semanas
 • Cabezal depilador lavable para mayor higiene y fácil limpieza
 • Mango ergonómico para un manejo cómodo
14% RABATT
Philips Depiladora Mujer Serie 8000, 9 en 1, Para Cuerpo, Cara, Pies y Bikini, Uso en Seco o Humedo, Piel Suave desde Casa, Cabezal Ceramico, BRE740/10, Blanco
 • Consigue una piel suave durante semanas con esta depiladora para mujeres − la depiladora Philips serie 8000 con tecnología de doble acción atrapa y elimina el vello de hasta 0,5 mm
 • Nuestra depiladora más rápida, con un cabezal ancho con pinzas un 50 % más largas para eliminar más vello de una pasada con mayor eficacia, con menos fricción y más contacto con la piel*
 • Depiladora diseñada para ser delicada, con 32 pinzas hipoalergénicas de cerámica que se deslizan sobre la piel, así como una función Wet & Dry para depilarse con agua caliente
 • Rutina completa más allá de la depilación: afeitadora femenina, perfiladora para la zona del bikini y dispositivo de exfoliación y pedicura − trata tu piel, cuerpo y pies con los versátiles accesorios
 • Una depiladora sin esfuerzo con un agarre cómodo y un mango ergonómico en forma de S, sin cable para un control máximo y un mejor alcance en todo el cuerpo
16% RABATT
Philips Pae Philips BRP5 BRP50500 DEPILADORA
 • Eficaz sistema de depilación: El eficaz sistema de depilación deja tu piel suave y sin vello durante semanas
 • 2 posiciones de velocidad: 2 posiciones de velocidad para eliminar el vello más fino y el más grueso y obtener un tratamiento de depilación más personalizado
 • Empuñadura ergonómica: La forma redondeada encaja en tu mano para una cómoda eliminación del vello; y además, el diseño es elegante
 • Cabezal depilador lavable: Esta depiladora tiene un cabezal depilador lavable, que puedes desmontar y enjuagar bajo el grifo para una adecuado higiene
 • Perfilador para la zona del bikini: Recorta y perfila la zona del bikini; este perfilador para la zona del bikini dispone de un mini cabezal de corte capaz de recortar el vello a 0,5 mm; se puede utilizar tanto dentro como fuera de la ducha; funciona con batería, lo que facilita su transporte

Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced: Vilken är bäst?

Vi anser att Philips Lumea Prestige. e. Den är dyrare, men om du har bestämt dig för att investera i en epilator med pulserande ljus är den mycket mer omfattande och sofistikerad. Dessutom är den utformad för att hålla längre än Advanced, även om detta beror på andra faktorer.

Den har inte bara fler pulseringar än sin konkurrent, utan den har också fler tillbehör, mer exakta sensorer och tar mindre tid på sig för att verka på de viktigaste områdena. Och om du väljer den trådlösa modellen får du mer bekvämlighet.

Den största nackdelen är priset, som inte är särskilt billigt. Men om du ser den som en investering är den definitivt mer kostnadseffektiv än Philips Lumea Advanced, eftersom den håller kortare tid och inte når lika mycket effekt.

Därför rekommenderar vi att du väljer Philips Lumea Prestige om du har råd att spendera mer pengar.