Saltar al contenido

Roborock S6 Vs S6 Pure Vs S6 MaxV – Vilken är den bästa Roborocken?

Roborock är ett kinesiskt företag, kopplat till Xiaomi, som växer mycket på senare tid. Alla dessa modeller är den senaste av detta märke, som från början varit omåttligt populära tack vare funktion och kvalitet. Därför ska vi analysera några av deras bästa modeller Roborock S6 Vs S6 Pure Vs S6 MaxV. Vilken är den bästa Roborocken?

Roborock S6 MaxV Roborock S6 Pure Roborock S6
Sugkraft 2500 Pa 2000 Pa 2000 Pa
Lagertankar 460 ml behållarkapacitet och

297 ml vattenbehållare

460 ml behållarkapacitet och

180 ml vattenbehållare

480 ml behållarkapacitet och

140 ml vattenbehållare

Driftstid 180 min 150 min 150 min
Navegation Laser + dubble kamera Laser Laser
Skapa kartor 4 3 3
Moop-funktion ✔️ ✔️ ✔️
Intelligent mopp-funktion ✔️
WiFi och mobilapp ✔️ ✔️ ✔️
Interaktiva kartor ✔️ ✔️ ✔️
Reaktivt AI-system ✔️

Kolla priset på Amazon

Skillnader mellan Roborock S6, S6 Pure och S6 MaxV

1) Sugkraft

Roborock S6 MaxV är den mest kraftfulla. Robotdammsugare mäter sugkraften i Pascals eller Air Watts, sugkraften är också markant förbättrad så du kan vara säker på att smuts, djrhår och små dammpartiklar fångas upp av Roborock. Roborock S6 kan sugkrafta på 2000 Pa, Roborock S6 Pure kan sugkrafta på 2 000 Pa och Roborock S6 MaxV kan sugkrafta på 2 500 Pa.

2) Driftstid

Roborock S6 MaxV har den längsta autonomin, trotts detta har alla modellerna en mycket bra autonimi när det gäller att använda den. Roborock S6 har en autonomi på 150 minuter,Roborock S6 Pure har en autonomi på 150 minuter och Roborock S6 MaxV har en autonomi på 180 minuter. 

Roborock S6 Vs S6 Pure Vs S6 MaxV

3) Lagertankar

Det här är robotdammsugare som också moppar med hjälp av en mopp som de fuktar. De har en tank för fasta ämnen (för att samla upp smutsen som dammsugs) och en vätsketank (för att lagra vätskan som används för moppning). Båda tankarna ger robotdammsugarna större funktionalitet.  Kapaciteten mäts i milliliter. Roborock S6 har kapacitet att 480 ml (behållarkapacitet) och 140 ml (vattenbehållare). Roborock S6 Pure hat kapacitet att 460 ml (behållarkapacitet) och 180 ml (vattenbehållare). Roborock S6 MaxV har kapacitet att 460 ml (behållarkapacitet) och 297 ml (vattenbehållare).

4) Navigationssystem

Alla tre har lasernavigation (LiDAR) och skannar ditt hem för att lagra kartor så att du kan interagera med dem från appen när du vill, var du än är.

S6 Maxv-modellen har två kameror (Reactive AI-system). Navigationen är därför mer intelligent och effektiv (roboten kan analysera och upptäcka föremål).

5) Lagrar kartor

Skapar kartor så att de vet var de är och vilka områden de har kvar att rengöra och efterlämna rena golv, Roborock S6 MaxV lagrar flest kartor. Roborock S6 kan lagra 3 kartor över ditt hem, Roborock S6 Pure kan lagra 3 kartor över ditt hem och Roborock S6 MaxV kan lagra 4 kartor över ditt hem.

6) Intelligent mopp-funktion

Endast Roborock S6 MaxV-modellen gör det möjligt att hantera moppfunktionen från appen, roboten kan reglera vattenflödet som fuktar moppen eller ställa in moppfria zoner.

7) Pris

Logiskt sett är Roborock S6 MaxV dyrare än de andra. Ju, fler funktioner den tillhandahåller, desto högre blir naturligtvis priset.

Roborock S6 Vs S6 Pure Vs S6 MaxV – Likheter

1) Multifunktionsmodeller

De är multifunktionsmodeller som dammsuger, sopar och moppar.

Roborock S6 Vs S6 Pure Vs S6 MaxV

2) WiFi och mobilapp

Via en WiFi-anslutning är de kopplade till din smartphone via en app och du kan schemalägga rengöringar, visa städhistorik eller starta roboten var du än befinner dig.

3) Skapa interaktiva kartor

De kan skapa kartor som du kan interagera med från appen. Roboten kan till exempel rengöra endast ett rum, välja i vilken ordning rummen ska rengöras eller begränsa vissa områden.

4) Röststyrning

Du kan ansluta dem till virtuella assistenter som Alexa eller Google Home och ställa in röstkommandon för att styra dem med dina egna ord.

5) Ladda och återuppta

När de återvänder till basen kommer de ihåg var de slutade städa för att sedan fortsätta städa.

Slutsats – Roborock S6, Roborock S6 Pure eller Roborock S6 MaxV ?

Om du vill ha valuta för pengarna är Roborock S6 och S6 Pure mycket lika varandra och priset är likadant. De har avancerade funktioner som moppararfunktion, lasernavigation och du kan interagera med kartor.

Om du vill ha en mycket smartare modell är Roborock S6 MaxV en av de bästa. Tack vare Reactive AI-systemet är navigeringen en av de smartaste på marknaden och du kan använda mopparfunktionen från appen. Den är också mycket kraftfullare än de andra två modellerna.

Vårt val Roborock S6 MaxV. Även om den är dyrare gör dess artificiella intelli

gens den till en av de bästa robotdammsugarna för närvarande.

Om du vill ha Roborock S6 MaxV… Vi lämnar dig detta erbjudande från Amazon!